Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Most egyáltalán nem működik a...

Most egyáltalán nem működik a felvi.hu?

Figyelt kérdés

Már tavaly felvettek egy szakra, de most egy másikra is beadnám pótfelvételivel. Természetesen tudom h csak költségesre lehet, de ez a szak eleve abban a formában indul csak.

Beléptem a felvire, rámentem az e-felvire, de hiába. Csak valami felvételi azonosítót, meg a születési dátumot kéri. De én most honnan szerezzek felvételi azonosítót? Vagy mi az?

Vagy nem lesz ezzel semmi gond, ha megkezdődik a pótfelvételi időszaka?

[link]

2012. júl. 25. 09:32
 1/3 anonim válasza:
Még nem működik.. majd a mai nap folyamán valamikor.. én is itt rágom a körmöm,hová adjam be :)
2012. júl. 25. 10:12
 2/3 anonim válasza:
ja bocsi.. első vagyok.. én úgy tudom,ha nem jelentkeztél februárban a 2012-es szeptemberben való képzésre,akkor csak keresztfélévben jelentkezhetsz újra,ha indul olyan szak.. most csak azok jelentkezhetnek akik nem nyerte felvételtaz első 3 helyre... de bocsika ha valamit nem jól mondok :/
2012. júl. 25. 10:13
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Amúgy én azt olvastam, h a pótfelvételi azoknak van, akiket nem vettek fel, illetve nem jelentkeztek.

Szóval akár te is megjelölhetsz mást nem muszáj az első 3 közül választani. :)

Legalábbis én így tudom, majd kiderül.

2012. júl. 25. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!