Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nem működik a felvi.hu-n...

Miért nem működik a felvi.hu-n a pontszámító kalkulátor?

Figyelt kérdés
szeretném kiszámítani a pontjaimat, addig ok, hogy kitöltöttem az eredményeimet, de a suli-szak választásnál csak msc van feltüntetve!! Elte bárczin akarok tanulni majd, de jelenleg nincs is feltüntetve a kar...miért állították át ezt így? nagyon ideges vagyok......
2009. dec. 7. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, h miért nem működik... De miért nem tudod kiszámolni? felvi.hu-n fent van a pontszámítás, megnézed és szépen összeadod a pontjaid..
2009. dec. 7. 22:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem se működött :(

Egy másikkal, kívülről nézve pont ugyanolyannal kiszámoltam, ott a pontom 430 lett :D

De állítólag ezek a kalkulátorok sz.rt se érnek.

2009. dec. 7. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Most csak a februátbsn induló keresztfélévesek pontjait tudod számolni vele. Hülyeség de ez van
2009. dec. 8. 00:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez az új felvi egy határ kacsa. Meg akartam keresni a pontszámítóban egy egyetem karán, mennyi pontom lenne, bejelöltem a PTE-t és választható karoknak kidobta az SZTE karokat.
2009. dec. 8. 06:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig könnyű kiszámolni. Ha gondolod, írd le milyen jegyeid vannak, illetve nem tudom, hogy érettségiztél-e már, de ha igen, akkor azt is, és segítek kiszámolni.
2009. dec. 8. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!