Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire megbízható felvi.hu-n...

Mennyire megbízható felvi.hu-n a pontszámító kalkulátor?

Figyelt kérdés
Volt már olyan hogy azt dobta ki, hogy felvettek, de közben mégsem,vagy aki használta azt télleg felvették
2011. aug. 3. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
a legmegbízhatóbb!
2011. aug. 3. 13:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
teljesen megbízható. ha valami furcsán jön ki neked akkor te csinálod rosszul.
2011. aug. 3. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Oda van írva, hogy:

A kalkulátor azzal a céllal készült, hogy a jelentkezők számára segítséget nyújtson a (várható) felvételi összpontszámuk kiszámításában.

Vagyis ez egy segítségnyújtás a VÁRHATÓ pontszámodról, tehát azért ne vedd 100%-nak, mert ha valamit esetleg elírsz, vagy Te úgy tudod, hogy jogosult vagy valamilyen többletpontra, de közben mégsem, akkor nem jó pontszámot fogsz kapni.

De ha tutira jól töltöd ki, akkor nagy meglepetés nem érhet.

Amúgy olyat nem dob ki, hogy felvesznek vagy sem, ez egy pontszámot dob ki. Az hogy ténylegesen felvesznek-e, nem kizárólag a pontszámodtól függ, hanem pl. sorrendtől is (bár ez pótfelvételin nem játszik), vagy hogy elindul-e az adott képzés, meghát azt előre nem tudhatod, hogy mennyi lesz azon a szakon a ponthatár, ahova jelentkeztél.

2011. aug. 3. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is kitöltöttem a felvi.hu pontszámítóját mindent jól írtam be, több családtagom is megnézte mennyi pontom lesz körülbelül , ki is jött 340 boldog voltam és vártam az értesítőt ,hogy felvettek az elsőre bejelölt egyetemre, majd hatalmasat koppantam amikor a összesen 310 pontom lett és csak a második helyre vettek fel. A vicc ,hogy felvi.hu még most is 340 pontot számol szóval örök misztikum :I
2011. aug. 3. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem pontos, nekem az emelt érettségiért (angol) adandó 28 (nyelvvizsga) és 40 (emelt érettségi) pontokat nem adta hozzá... Ne vedd egyiket se készpénznek, ami a neten van.
2011. aug. 3. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
csak úgy mondom, hogy ha emelt érettségid van, akkor nem a nyelvizsgáért ÉS az emelt érettségiért kapsz pontot, hanem csak az emelt érettségiért, azaz csak 40 pontot kapsz. :DD ezt te tudtad rosszul.
2011. aug. 3. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. aug. 3. 22:23
 8/9 anonim ***** válasza:
30%

a felvin a pontszámító jól számol.. nem lehet, hogy ti vagytok a butuskák? :)

emelt angol + angol nyelvvizsga nem egyenlő 68 ponttal..

ja és nem minden szakon ugyanannyi a pontod..

2011. aug. 3. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:

21:38-as vagyok.

Kémia szakra nem jár az emeltért 40 pont, mert nem felvételi tárgy, csak a nyelvvizsga 28 pontja, angolra viszont igen, fel is hívtam a felviseket emiatt, hogy a kalkulátor szerint nincs annyi pontom... Azt mondták, hogy nem mindig számol jól... erről ennyit

2011. aug. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!