Mennyire bonyolult egy facebook jelszó feltörése?
Figyelt kérdés
Nem azért mert én akarom feltörni másokét..épp ellenkezőleg, attól tartok h valakinek sikerült az én jelszavamat megszereznie. Már megváltoztattam de ha egyszer sikerült feltörhetik esetleg újra. Milyen módszerekkel tudják? Eyáltalán mennyi az esély rá?2012. júl. 23. 22:17
1/9 anonim válasza:
Ez nem így működik...
Alapvetően sehogy nem lehet feltörni.
Ha megszerezték a jelszavad az amiatt lehetett, mert:
1. te magad adtad ki figyelmetlenül.
2. annyira primitív volt, hogy simán csak ráhibáztak.
2/9 A kérdező kommentje:
azt azért kétlem h ráhibáztak...elég hosszú, számok kis és nagybetűk kombinációja. Olyanra gondolok h pl kémprogik vagy jelszó feltörő progikkal meglehet-e csinálni? Vagy milyen egyéb módszerek vannak rá?
2012. júl. 23. 22:27
3/9 anonim válasza:
Akkor az 1-es pont.
Oda beletartozhat a keylogger is akár a figyelmetlenségbe.
De jelszó törő program NINCS, nem volt és nem is lesz.
4/9 anonim válasza:
Adathalászat. Küldenek egy linket, ami úgy néz ki, minthogyha a facebook lenne de nem az. Bejelentkezes utan megkapjak a jelszavadat.
5/9 A kérdező kommentje:
sms-ben kaptam egy linket vagy egy hónapja de nem(!!!) nyitottam meg mivel furcsa volt h sehol sem adtam meg a tel számomat a facebook-on s linket küldtek h xy barátom képeit nézzem meg
2012. júl. 23. 22:43
6/9 anonim válasza:
Az _összes_ FB app arra megy ki, hogy kicsalja a személyes adataidat. Elég csak egyszer kipróbálni a "Tudd meg az indián neved!" jópofa játékra, és már rá is b@sztál.
7/9 anonim válasza:
így van, az összes app veszélyes. személy szerint láttam már egy team-et, aki ki is használja az adatokat. nagyon könnyű egy ilyen appot megírni, ha van egy nagyon kis alapozás vagy akár utánnajárás. egyik ismerősnek meg egész profilját széttúrták, képeket raktak fel, adatait átírták. persze ez lehet az a rész, hogy kitalálták a jelszavát, de szerintem nem erről van szó.
8/9 anonim válasza:
Ez tényleg igaz, ha rákatintunk egy ilyenre, akkor ellophatják az adataimat???
9/9 anonim válasza:
Nem lopnak semmit, te magad adod önként és dalolva át nekik, ha a figyelmeztető ablakot elolvasás nélkül okézod le.
Nem az összes készült a lopásra, de van köztük szép számmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!