Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan ugorjuk át a letöltéshe...

Hogyan ugorjuk át a letöltéshez szükséges "survey"-ek kitöltését?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan programot linkelni, aminek letöltéséhez nem kell egy újabb Surveyt kitölteni? Mert ma próbáltam keresgélni, de csak ilyeneket találtam. Köszi :)

2012. júl. 22. 02:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudok neked pár ezer ilyen programot linkelni, amihez nem kell, de gondolom neked egy meghatározott kéne...

Valamint nem, ezeket nem lehet átlépni és ha ki is töltöd soha nem fogod tudni letölteni amit próbálsz.

2012. júl. 22. 02:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért nem fogom tudni letölteni?
2012. júl. 22. 02:25
 3/5 anonim ***** válasza:
ezek a survey-es cuccokra nem érdemes az időt pazarolni. szerintem ezek alatt nincs is semmi a reklám kivételével.
2012. júl. 22. 06:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Azért nem tudod letölteni meg megkerülni, mert pont ez a lényege, hogy te oda küldesz egy SMS-t, jól lehúznak lóvéval és vagy az a fájl van ott amit keresel... vagy nem :)
2012. júl. 22. 18:10
 5/5 anonim válasza:
2013. febr. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!