FACEBOOK|Blokkolással, tiltással kapcsolatos kérdés?!
lehet, hogy csak elutazott
nekem is van egy ismerősöm, akitől utoljára múlt héten láttam valamit, de ő olyan eltünedezős fajta, ezért gondolom, hogy majd újra előjön
lehetséges az is, hogy a csoportjain belül olyan kategóriában vagy, amelyiknek nem látható minden.
azt, ha más képét lájkolja, az mindenképpen látod (csak azokat, amiket a tulajdonos nem rejtett el persze), tehát nem lájkol semmit, akkor nem netezik valószínűleg
Biztos, hogy nem utazott el. Egyszerűen nincs fent már 1-2 napja se a chaten és az üzenőfalán se jelenik meg semmi. Eddig kb. naponta rakott ki valamit.
De akkor ilyen tiltásról nem tud senki, hogy még mindig látod az adatlapját és a rajta lévő dolgokat de egy bizonyos dátum óta semmit?
betehetett téged a "restricted" nevű csoportba, akinél nem látszik semmi, csak amit publikusra állítva posztol (remélem érthetően írtam). tehát nem letiltott, csak korlátozta, mit láthatsz
Gyanúm, hogy egy bizonyos személynél én is így vagyok beállítva, vagyis nem csak én, hanem jópáran, és csak kivételezett személyek látnak mindent
de hát végül is szíve joga mindenkinek így tenni
nem biztos, hogy kimondottan haragból teszi vagy ilyesmi, talán csak olyan keverem-kavarom illető, és nem akarja, hogy bizonyos dolgai kiderüljenek(az én illetőmnél nőügyekre gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!