Rozsa13bela kérdése:
Miért ilyen lassu a seddem? Már mindent elkövettem
Figyelt kérdés
Segítség kéne nekem !!
Már körül néztem mindenhol de nem találtam rá választ !
50/5 mb os upc netem van
De nem értek egy dolgot
Regisztrálva vagyok zárt oldalakon pl : Ncore , Beloadra
És szinte nem is megy a feltöltésem
Uttorent kliens-t használok már kipróbáltam minden verziot + más klienseket is de semmi !
Amikor beköttetem még rendesen ment 500/600kb/s sebbeségel most meg örülők ha fel megy 20kb ig :DDD
Nem tudom miért nyitottam portot tűzfalban , a routeren cisco routerem van !
Fiuk valamit segicsetek mert ez idegesítő előre is köszi üdv
2012. júl. 21. 02:54
1/10 karesz01 válasza:
2/10 anonim válasza:
a upc korlátozza a torrentett. Nekem is upc netem van de a torrent 30kB/s-nél nem megy feljebb még akkor se ha 74678394 seeder van és 3 leecher
3/10 A kérdező kommentje:
hogy lehet ezt kikerülni ,??? elkerülni hogy ne korlátoza valami program van ?? fiber power netem van
2012. júl. 21. 15:23
4/10 A kérdező kommentje:
Amit az első hozzászoló irt mindegyiket kiprobáltam de továbbra sem megy !!
2012. júl. 21. 15:26
5/10 anonim válasza:
Azureus klienssel talán ki lehet kerülni a korlátozást de tudtommal ez a kliens sok torrent oldalon tiltva van.
6/10 A kérdező kommentje:
felhivtam őket azt mondták hogy részülröl nincsen semmise korlátozva ezt hogy lehet??
2012. júl. 21. 17:11
7/10 anonim válasza:
második meg az előző vagyok. Nekem is azt mondják hogy semmi féle korlátozás sincs de akkor miért csak 30kB/s-el jön úgy hogy minden port nyitva van, 756473849583748236573874 seeder van és 15 leecher ? Szerintem csak korlátoznak ők valamit.
8/10 P.O.C. válasza:
Igen, sajnos jól mondják előttem. A júpíszí a k*csög! Ahelyett, hogy a kotu hálózatukat korszerűsítenék, lekorlátozzák a P2P forgalmat hogy ne lassuljon be az egész.
9/10 A kérdező kommentje:
akkor használjak azeriust?? pontos link a beálitásról ?
2012. júl. 21. 17:48
10/10 A kérdező kommentje:
probáltam azeriusal azzal sem ment :SSS
2012. júl. 21. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!