Modem és a router ugyanaz? Xdd
Mi volt ezen a kérdésen vicces? B+ te, kis taknyos...
Amúgy 25 évesen nem érzem magam olyan öregnek, már bocs...
az volt olyan vicces hogy nem tudtam ilyen dolgot miközben ezt mindenki tudja -.- és elég lett volna annyi 1 EMBERNEK írni hogy NEM ugyanaz! de a sok drága ember inkább "beolt" csak hogy tudjátok nagyon nem érdekel a hülye oltásotok :D
ha nem tetszik az "xd" akkor ne tetszen annyira nem izgat :DDDDDDDD amúgy ha nem látnád MINDENKI ír "xd" ha vmi "vicceset" vagy hülyeséget kérdezz/mond de hát te le vagy maradva az ellen nem lehetett mit tenni :))
téma lezárva :D
remélem jókat röhögtettek mert én nagyon jókat :DDDD
"és elég lett volna annyi 1 EMBERNEK írni hogy NEM ugyanaz!"
rögtön az első válaszba írtam, hogy nem ugyanaz. bocs, ha a "nem"-et nem nagybetűvel írtam.
de nem érted hogy nem írtam hogy VICCES a kérdés??? -.- azt írtam hogy HÜLYE kérdés és nem ugyanaz!!
utolsó igen te vagy azaz 1 aki normálisan írt -.- de én atöbbire értettem -.- de azért te is "beoltottál" de te legalább normáslian irtad nem úgy mint a többi és elég lett volna a TE válaszod is nem kell még 5 hogy NEM UGYANAZ -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!