Csak a mobilnet jó a laptopomon, ha bedugom a régi utp kábelt azzal nem csatlakozik a nethez. Mi a baj?
Figyelt kérdés
2 hete vettünk laptopot és mobilnettel tök jó gyors a net. De ha bedugom a másik net kábelét akkor nincs net. Mi lehet a baj?2012. júl. 18. 14:48
1/5 anonim válasza:
Használtad már amúgy?
Lehet hogy a hálózati kártya ment tönkre.
2/5 A kérdező kommentje:
Persze,használtam,semmi baja. Nem kell valamit beállítani esetleg a gépen hogy modemen keresztül is csatlakozhasson? Mert láttam ilyet az internetbeállításoknál de nem akarok elrontani semmit. :D
2012. júl. 18. 15:29
3/5 MaXXeGee válasza:
A másik net kábele, routerből vagy modemből jön? Fel van telepítve a laptop LAN kártyája? A helyi hálózatra csatlakozik?(Kap IP címet?)
4/5 A kérdező kommentje:
Modemből jön. Nem csatlakozik sehova ha bedugom.
2012. júl. 18. 19:45
5/5 MaXXeGee válasza:
Akkor be kellene tárcsázni, felhasználónév és jelszó alapján, amit a szolgáltatótól kaptatok, pont ugyanúgy ahogy a másik gépen meg van csinálva (gondolom én, van másik gép)
Új hálózati kapcsolat, szélessávú internet, kapcsolódás felhasználónév és kelszó segítségével, beállítod, és mehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!