Facebookra hogyan lehet nem emberként regisztrálni?
Figyelt kérdés
Nem macskaként akarok XD Hanem pl láttam, hogy együttesek, honlapok is vannak fenn. Azt hogyan lehet megcsinálni?2012. júl. 15. 13:28
1/3 anonim válasza:
A bejelentkező képernyőn ott van alul, hogy " Create a page, és ott ki lehet választani, hogy business, vagy zenekar, vagy amit akarsz :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, közben már megtaláltam.
Most az a problémám, hogy csak a saját oldalamat látom, nem tudok más oldalakat megnézni a face-n. Teljesen hülye vagyok hozzá, én magam, mint személy nem vagyok fenn.
2012. júl. 15. 14:23
3/3 anonim válasza:
Jobb felül, ahol a lenyitható nyíl van ( profil beállítás, kijelentkezés meg ezek) ott tudsz váltani, hogy emberként vagy oldalként akarsz fent lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!