Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak telefonnal lehet regisztr...

Csak telefonnal lehet regisztrálni a facebookra?

Figyelt kérdés
Folyton telefonszámot kér, csak azzal lehet?Nekem nincs telefonom :(
2012. márc. 9. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak azzal, mert sokan visszaéltek a regisztrálás lehetőségével.
2012. márc. 9. 13:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Most emiatt muszáj vennem egy telefont?Hát már mit ki nem találnak...És mi van, ha nincs telefonom?
2012. márc. 9. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor szívás.
2012. márc. 9. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy kell! Át lehet ugrani ezt a lépést (skip). Időnként zaklatni fog vele, de akkor is ki lehet hagyni.
2012. márc. 9. 14:30
 5/7 2xSü ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy nem kell telefonszám a regisztrációhoz. Viszont jópár kiegészítő szolgáltatás megköveteli a telefonos azonosítást. Ez így is van jól. Pl. ha jól tudom, akkor az alkalmazáskészítés feltétele a telefonos aktiválás. Gyanítom, hogy oldalt, csoportot is csak telefonos azonosítás után lehet kreálni. (Így aki SPAM-el, vagy illegális tevékenységet végez, az telefonszám segítségével könnyen megtalálható. Jól is van ez így.)

Mondjuk elég kicsi az esélye, hogy valaki rendelkezik internet eléréssel, van annyira technikai igénye, hogy fent legyen a Facebookon, de nincs mobilja. Aki meg így van, az oldja meg. (Pl. rokonságban biztos van olyan ember, akinek van telefonja, de nem akar fent lenni a Facebookon, pl. szülő, nagyszülő…)

2012. márc. 9. 14:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet "átugrani" (-.-) Még most sem sikerült :( Hát ez tényleg szívás...Akkor most vennem kell egy telefont, csak legyen miből...
2012. márc. 9. 18:54
 7/7 2xSü ***** válasza:

Csinálnál egy screenshotot?

- Print Screen billentyűt nyomd le

- Win+R billentyűkombináció (vagy Start Menü > Futtatás)

- mspaint [enter]

- Ctrl+V -vel illeszd be a képet

- Mentsd el (Ctrl+S)

- A lementett fájlt töltsd fel valahova (pl.: kepfeltoltes.hu), majd az így kapott URL-t másold ide.

2012. márc. 9. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!