Csak telefonnal lehet regisztrálni a facebookra?
Én úgy tudom, hogy nem kell telefonszám a regisztrációhoz. Viszont jópár kiegészítő szolgáltatás megköveteli a telefonos azonosítást. Ez így is van jól. Pl. ha jól tudom, akkor az alkalmazáskészítés feltétele a telefonos aktiválás. Gyanítom, hogy oldalt, csoportot is csak telefonos azonosítás után lehet kreálni. (Így aki SPAM-el, vagy illegális tevékenységet végez, az telefonszám segítségével könnyen megtalálható. Jól is van ez így.)
Mondjuk elég kicsi az esélye, hogy valaki rendelkezik internet eléréssel, van annyira technikai igénye, hogy fent legyen a Facebookon, de nincs mobilja. Aki meg így van, az oldja meg. (Pl. rokonságban biztos van olyan ember, akinek van telefonja, de nem akar fent lenni a Facebookon, pl. szülő, nagyszülő…)
Csinálnál egy screenshotot?
- Print Screen billentyűt nyomd le
- Win+R billentyűkombináció (vagy Start Menü > Futtatás)
- mspaint [enter]
- Ctrl+V -vel illeszd be a képet
- Mentsd el (Ctrl+S)
- A lementett fájlt töltsd fel valahova (pl.: kepfeltoltes.hu), majd az így kapott URL-t másold ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!