2 router összekötésénél elszáll a net az egyik (! ) gépről. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
az 1. esetről ( [link] )átáltam 2. ( [link] ), de közben elszállt a net az pc5-ről(első esetben működik). El nem tudom képzelni mi lehet, mivel 1. esetben minden működik, a 2. esetben meg a pc4 is működik csak a pc5 nem.2012. júl. 15. 06:20
1/7 anonim válasza:
A switchet tedd a netre, és arra a két routert!
2/7 anonim válasza:
A router 2-ben nincs valami korlátozás?
3/7 anonim válasza:
Az első bácsinak tökéletesen igaza van. Akkor menni fog.
4/7 anonim válasza:
Elvileg, gyakorlatilag ugye a 4-es gépen van net a 2. esetben is, az 5-ösön nem.
Ha pedig a router okozza a hibát, akkor teheti bárhova nem lesz jobb.
IP tartomány ütközés nincs véletlenül a 2 router által osztott címek miatt?
5/7 A kérdező kommentje:
ma 09:57:
ehhez egy picit hülye vagyok, de dhcp-vel osztottam ki, szóval gondolom akkor nem lehet. vagy mégis?
2012. júl. 15. 16:11
6/7 A kérdező kommentje:
a switches megoldásról:
előttem megválaszolták, miért nem próbálom meg, másfelől meg szükségem lenne az 1.router sávszélesség megosztására.
2012. júl. 15. 16:16
7/7 anonim válasza:
Attól, hogy DHCP még okozhat gondokat, ha azonos címeket dobál ki a 2 DHCP szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!