Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube lejátszóm akadozik,...

Youtube lejátszóm akadozik, mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
Amikor beteszem youtubenn a zenét vagy videoklippet vagy bármit és már be is töltődött de mindig akadozva játsza le és nem tudom miért lehet hogy a lejátszó a hibás nemtudom mit tegyek ez ellen ?? ezelőtt még mindig ment rendesen de nem tudom mi baja kérlek segítsetek Operát használlok böngészőmnek (és ha valamit csinállok a gépen akkor minnél jobban akadozik pl:játszok,mappákot nyitok és ilyesmi) előre is köszönom a válaszokat :)

2012. júl. 9. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Windows újratelepítés :D vagy egy mély tiszitás registry fölösleges fájlok stb de én az elsőt ajánlom és a géped adataival többet tudnák mondani!
2012. júl. 13. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:
ok thxmajd ujrainstallállom
2012. júl. 16. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
újrainstalláltam minden program driver elveszett csakhogy menjen a youtube..még mindig akadozik...
2012. júl. 22. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!