Fészen lehet valamit csinálni az ellen hogy ne tiltson 30napra a jelölgetésnél?
Igen, van! Nálam bevált!
Csak azokat jelölöm ismerősnek, akit tényleg ismerek. Ne köszönd meg, ajándék volt a tanács.
Két módon lehet face-t használni,
A Az életben az 1000+ ismerőst felveszed ismi listára és itt is tartod a kapcsolatot
B A facen szocializálódsz és ha kialakulnak kapcsolatok akkor az életre is kiterjeszted.
Szülővárosomban ahová iskolákba jártam, munkahelyeim voltak majd vállalkozó is lettem és volt 2000+ ismim, az elsőt választottam.
Miután 450 km.-re költöztem agy városba ahol senkit sem ismerek a B megoldást favorizálom én is.
Más megoldás nem nagyon van, munkahely több piciből áll és ott se korban sem érdeklődésben nincs hasonló ember...
Nem tudom miért baj ez vagy miért kell lenézni a másikat e miatt, nem tudhatod ki mit miért tesz, hisz nem éli mindenki a te életed...
Mellesleg amikor az itthon maradt ismerősöket, rokonokat... fel akartam venni engem is majdnem kitiltott.
És csak olyanokat jelöltem akiket ismerek.
A kérdésre, ha levelet írsz nekik feloldják a tiltást, ha már megtörtént a baj ha jól tudom, egyszer segítettem valakinek hasonlóban. (Azt nem tudom miért tiltották ki)
De jelölj óvatosabban, inkább minden nap néhányat, ha közel jársz a limithez kiírja úgyis.
Hackelni nem tudod mert a szerveren van az sql része, nem lehet vele semmilyen programmal se megkerülni szerintem mert userhez köti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!