Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok ismerősnek jelölni...

Nem tudok ismerősnek jelölni több embert. Miért? Ezt írja ki.

Figyelt kérdés
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
2012. júl. 9. 16:25
 1/4 anonim ***** válasza:
azért mert többen is visszautasitották az ismerősnek jelölésedet! max 1-2 hétig tart az amíg nem tudsz jelölni...
2012. júl. 9. 16:26
 2/4 A kérdező kommentje:
de valakit betudok, valakit meg nem, akkor most mi van ?
2012. júl. 9. 16:27
 3/4 anonim válasza:
mert ez a facebooknak olyan mintha vadásznál ismerősökre.. nem akarják hogy csak azért legyen bejelölve neked a fél világ mert hogy legyen ismerősöd ezért ha egy nap túl sok embert jelölsz be letiltanak... több napos büntetést kaphatsz én először 14et kaptam most 2napja 30at pedig én csak a volt osztályomból találtam rá pár emberre :D szal napi 5 embert kb. jelölj majd be azt kész de csak olyat aki tényleg ismer mert bejelölsz 20 embert 1 hét alatt abból 19 azt jelzi hogy "nem ismer" azt zaklatásnak veszi az fb. magyarul: ha ismered hanem korlátozd magad
2012. júl. 9. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2012. júl. 10. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!