Hogyan lehet Facebookon beállítani azt, hogy ne tudjanak ismerősnek jelölni csak feliratkozni rám?
Adatvédelmi beálítások / Hogyan lépsz kapcsolatba (beálítások szerkesztése) és ott a 2. azaz "Ki küldhet neked ismerősnek jelölést?"
Nyomj egy zöld pipát ide :D
Tudom már régi a kérdés,de hátha még vki olvassa.:)
Már nincs ott pipa, sajnos két opció van csak a ki jelölhet téged kérdésre: ismerősök ismerőse és mindenki. De a senki az hol van? Hogy tudom megoldani,h ne tudjanak ismerősnek jelölni??
KÖSZÖNÖM!
Az utolsó váloszoló vagyok,pont erre jártam,sajnos úgy csináltál meg a facebookot,hogy mindenképp belehessen jelölni,mert végülis ha nem akarod hogy jelöljenek,akkor minek regisztráltál? :)
Sajnálm hogy nem tudtam segíteni,de azért a zöld pipát elkérném :D
Nekem is ez lenne a gondom, hogy nem szeretném azt, hogy ismerősnek jelöltjenek.
Azért a mai napig látom, hogy valakinél csak az "üzenet" van a jelölés helyett ezt szeretném én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!