Néha 1-1 pillanatra elmegy az internet, a tálca jobb oldalán egy x jelenik meg az internet ikonján. Ez 1-2 másodpercig tart, majd visszajön. Mi lehet a probléma? (részletesen is leírtam a netem részleteit :D )
A leírtak alapján annyi biztos, hogy a gond a router és a gép közti kapcsolattal van a gond. Az internet típusa most jelen helyzetben így feleslegessé vállt. Mindenképpen fizikai hibáról beszélünk, mert ha szoftveres hiba lenne, akkor max egy sárga háromszöget kapnál a hálózat értesítő ikonjára. Próbáld meg kicseréli az UTP kábelt (ami összeköti a routert a gépeddel), ha úgysem jó, akkor dugd át a kábelt egy másik kimeneti portra. Ha még így is jelentkezik a probléma, akkor ellenőrizd a LAN kártyád aljzatában az érintkezőfüleket, ha valamelyik lejjebb van, vagy kilóg a sorból, azt óvatosan tűvel meg tudod igazítani. Ha pedig mindezt megnézted, akkor fizikai képtelenség, hogy fizikai szakadást érzékeljen a hálókártyád.
Remélem tudtam segíteni!
Bármi kérdésed van, írj bátran!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!