Router Probléma. Megoldás?
Figyelt kérdés
Tegnap tesóm véletlenül elbaszta a router beállításokat és nem jó most jelenleg. (Nem vagyok én se nagy pc guru) Adott egy TP-Link-WR741ND router és PPoE kapcsolattal van megosztva a net természetesen XP SP2. A modem egy régi típus de eddig nem volt gond csak kikapcsolta a DHCP és nem tudom behozni most a router beállítást 192.168.0.1 nem működik se más. Hogyan tudnák belépni milyen címet adjak neki, hogy újra tudjam engedélyezni a DHCP-t?2012. jún. 30. 11:03
1/4 MaXXeGee válasza:
A PPPOE kapcsolat az nem a netmegosztás, az a betárcsázás a internetre, felhasználónév és jelszó segítségével történő kapcsolódás.
Reseteld le a routert és utána próbálj meg belépni a megszokott címmel.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen igen igen, pontosan Invitel adott egy jó szép kis felh név + jelszó és alapból még amikor csak modemmel ment így csatlakoztam a netre de gondoltam amióta router van a beállításoknál is ezt kell választani. Tratatatat minden ment végülis amíg ez a DHCP vagyis asszem ez az auto ip cím konfigurálás vagy nem is tudom pontosan ki lett kapcsolva azóta bárhogy próbálom nemtok belépni router beállításokra. Resetelni már megpróbáltam de semmi hatás.
2012. jún. 30. 11:14
3/4 anonim válasza:
Hogy resetelted? A reset gombot minimum 5 másodpercig kell nyomva tartani, azután a routert újraindítani (kikapcsolni-bekapcsolni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!