Igazad van . itt eggy tesztfelhasználonév és jelszo:
Felhasználonév teszt jelszo teszt am válasz a következö kommentre "én 11 évesen jobbat csinálta" lehet de weboldalkészitöknél könnyü pl a mlap.hu vagy tárhelyen is website buliderrel
Sajnos nálam nem müködik ezért saját desgin ez a holnap
Ugyhogy jobbat csinálsz ugy persze könnyü
regisztráltam. :D
nem rossz, de semmi érdekes nincs még
A helyesírásod katasztrófa, nincs szövegközpontozás, felesleges smiley-írási kényszerrel megtolva (mert manapság már nem képesek sokan értelmezni egy mondatot, ha nincs a végén hangulatjel).
Az oldal még így is üres, 1-2 alap táblázat van benne, különösebb formázás nélkül. A színek választása, az oldal felépítése, és jelenlegi kinézete alapján semmit nem ért hozzá az, aki csinálja, csak próbálkozik.
Látszik benne egy olyan kényszer, ami a mai gyerekekre jellemző, hogy csak úgy érvényesülhetnek, ha van saját oldaluk. Míg régen a LEGO volt a menő, most mindenki nyomatja az idézetes-képes facebook oldalakat (lányok), vagy a valamilyen tematikára épülő ingyenes sablonoldalakat, youtube-csatornákat (fiúk).
A letöltést egy ingyenes tárhelyen nem erőltetném, mert törlik az oldaladat, ha jogvédett tartalmat osztasz meg.
am a zenehalgato müködik nálad cromevel? én nekem jo lett
csak a többieknek is kérem a véleményüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!