Nem tudom irányítani az egeremet. Össze-vissza ugrál a nyíl. Miért?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 09:56
2/13 A kérdező kommentje:
Görgős
2012. júl. 9. 10:00
4/13 anonim válasza:
Ez a kéztremor átka, másnapos vagy!
5/13 A kérdező kommentje:
Ha szétszedem, össze is fogom tudni rakni, szerinted? Köszi a választ.
2012. júl. 9. 11:18
6/13 A kérdező kommentje:
...és mivel tisztítsam meg?
2012. júl. 9. 11:19
7/13 anonim válasza:
A görgő körül van egy gyűrű, azon kell egy negyed fordulatot tekerni, akkor kijön a golyó. Ennyire kell összesen szétszedni, visszatenni majd ugyanígy kell.
A golyót szappanos vízzel lemoshatod, aztán szárítsd meg. Az egér belsejét fülpitiszkálóval (alkohollal vagy csak bevizezve) pucolhatod, a kis gurigákról csipesszel, vagy ujjbeggyel is letörölheted a rátapadt szennyet. Meg fújj bele!
8/13 anonim válasza:
#7-es vagyok
Már összekavartok! Attól, hogy optikai, még lehet görgős!
Ha nem optikai, akkor alul a golyó körül van a gyűrű, a görgőt felül ne piszkáld!
9/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket, megpróbálom. Mentek a kezecskék.
2012. júl. 9. 11:44
10/13 A kérdező kommentje:
Sikerült! Tele volt kosszal, megtörölgettem a golyót, ki is fújtam belülről, de nem sokat változott. Van egy másik egerem, bedugtam, de ott annál még a nyíl sem jelenik meg.
2012. júl. 9. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!