Hogy tudom minden képem feltölteni a Google fiókomba?
Figyelt kérdés
Feltöltöttem Picasával, és anélkül is, mégis csak a számot írja ki, de kevesebb van. Ha Picasával töltöm fel, azokon, amik nem töltődnek fel, megjelenik egy piros nyíl ami lefelé mutat. Jobb klikk, Feltöltés tiltása, mert valamiért be van jelölve, aztán ha véletlenül sikerül is feltölteni, ezek a képek egy percen belül újra lejönnek, és piros nyilasok lesznek.2012. ápr. 30. 06:56
1/5 anonim válasza:
Google - egyebek - fényképek. Beléptet a fiókodba, létrehozol egy mappát és már töltheted is fel. Kiválaszthatod, kik láthatják.
A Picassával én is úgy jártam. A gépen nézegetésre az XnView-et használom. Sokkal jobb.
2/5 anonim válasza:
A piros nyilas képeid is jpg-k? Ha nem, előtte nem árt konvertálni.
3/5 A kérdező kommentje:
De először úgy csináltam. Aztán mikor már megpróbáltam egyszerre, megpróbáltam kevesebb csoportokkal, aztán egyenként, és úgy se maradt fenn egy csomó, akkor telepítettem a Picasát, és akkor próbáltam azzal.
A képeket pont egy program konvertálta egy mappába, szóval egyforma formátumú mind.
2012. ápr. 30. 10:47
4/5 anonim válasza:
Melyik képkezelőhöz vannak társítva? Mindegyik előtt ugyanaz az ikon? Pl. Windows képmegjelenítő? Így csak találgatni lehet. Próbáld meg a Start/dokumentumok/eszközök/mappa beállításai/fájltipus fül alatt megkeresni a legördülő listában a JPG kiterjesztést. Ha rákattintasz, aktív lesz a módosítás gomb, az alatt találsz ajánlott programokat. Válasszál és okézd le. Elnézést, de nem tudom milyen ismeretekkel rendelkezel, azért írtam ilyen részletesen.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem érted. Jpeg. De mindegy, hogy mi, mert a lényeg az, hogy tegnap konvertáltam egy programmal mindet egy mappába, és nem módosítottam egyiken sem semmit. Mégis van amit feltölt, van amit nem. Ennél fogva, ha mind png lenne, és egy részét feltenné, akkor sem érteném, hogy amelyiket nem azt miért.
2012. ápr. 30. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!