Tegnap raktam újra az XP-t és megcsináltam mindent ahogyan kell de akkor is ugyan az a baja mint ezelőtt, hogy megáll 00:11-nél a yuotube és a másik videók a különböző oldalakon. Mi baja lehet ha fent van a Flash Player 11 amit kért?!
Figyelt kérdés
2012. júl. 8. 07:35
1/21 anonim válasza:
Rakd fel a drivereket, Directx-et és a net framework 3.5 öt. Szerintem ha ez mind fenn lesz akkor mennie kell mindennek, bár nem tudom pontosan a probléma okát.
2/21 anonim válasza:
> Mi baja lehet ha fent van a Flash Player 11 amit kért?!
Szerintem töröld le, és próbálj ki helyette egy régebbi verziót:
4/21 A kérdező kommentje:
Azt írja ki,hogy az oldal megjenítéséhez szükséges egyes bővítmények tiltva vannak a felhasználó védelme érdekében..ott van egy olyan gomb,hogy részletek, és bővítmények frissítése ami a Flash Player 11-et rakja fel de de akkor csak leáll az egész úgy ahogy azt a kérdésben is írtam.
2012. júl. 8. 17:04
5/21 A kérdező kommentje:
Mozilla 13-as van
2012. júl. 8. 17:04
6/21 anonim válasza:
Programok telepítése, törléséből töröld a Firefox Adobe Flash Playerét. Aztán tölts le újat és telepítsd ezt:
8/21 A kérdező kommentje:
Én feladom... ://
most a youtube-os videók mennek de a másik normális videók ami más oldalakon vannak kint azok nem :S
2012. júl. 8. 22:01
9/21 anonim válasza:
Az is lehet, hogy a többit letiltotta a géped védelme.
10/21 anonim válasza:
> Én feladom... ://
Szerintem egy kicsit hamar.
Próbálj meg más böngészőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!