Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ötletek youtube szériához?

Ötletek youtube szériához?

Figyelt kérdés
Sok szabadidőm van és ezért eldönöttem,hogy egy szériát szeretnék csinálni youtubera.Ötletek?
2012. jún. 26. 21:59
 1/3 Argloss ***** válasza:

Ha nincsen saját ötleted, akkor inkább teher lesz neked is a dolog, mint jó unaloműzés. De azért mondok párat...

- Énekelj dalokat, zongorázz, stb (jó amatőröket hallgatni akkor is, ha nem tehetségesek)

- Csinálj videoklipet a kedvenc zenéidhez (legalább megtanulod kezelni a videoszerkesztőket...)

- Találj ki egy történetet, csinálj hozzá animációt (ezzel is lehet tanulni..)

- Élj túl minecraftban (sokan csinálják..), de találj ki hozzá egy mesét amit a videó közben mesélhetsz (történet nélkül unalmas lenne, a történetek írása meg amúgy is jó unaloműző dolog)

2012. jún. 26. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk én ilyen gameplayeket gondoltam csinálni.És esetleg tutorialokat csinálni?Csak az a baj hogy 13 éves hangommal nem-e fognak szidni.
2012. jún. 27. 12:43
 3/3 Argloss ***** válasza:

Sejtettem, de ötleteket kértél és nem azt, hogy azt mondjam amit szeretnél hallani. :)

Biztosan lesznek olyanok akik leszólnak majd, mert sokan úgy gondolják elég csak sokat élni az már tudást is ad, viszont az ilyen emberek véleményére nem hinném, hogy oda kellene figyelni... (persze az fontos, hogy elszállni sem kell önmagunktól, ha valamihez kiemelkedően értünk)

Ha van valami amiről tudnál oktatóvideót csinálni akkor rajta. Nekem tutorial videónál az a legfontosabb, hogy megtudjam amit akarok és ha nincsen másik, akkor azt a videót is végignézem, ahol az előadónak idegesít a hangja. (ezt se korhoz, se nemhez nem tudnám kötni, de van akinek irritáló a hangja...)

Ha azt akarod, hogy nézzenek is ne csak felvedd amit csinálsz, akkor a gameplay-hez valami plusz tartalmat is kellene adnod. Bár igazából engem az ilyen videók nem tudnak különösebben lekötni, szóval nem tudok rá mit mondani...

2012. jún. 27. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!