Tudtok vakon gépelni?
Figyelt kérdés
Én már kb. 1 éve vettem észre hogy tudok,persze van néha hogy melléütök. Mondjuk nem csoda mert már 10 éve hogy megismerkedtem a számítógéppel :D Interneten mondjuk csak 3 éve van,szóval azelőtt nem írtam semmit billentyűzeten
16/F
2012. jún. 23. 19:04
1/5 A kérdező kommentje:
Ja de nem szabályosan,hogy tudom melyik karaktert(nem WoW-ba) melyik ujjal kell leütni.
2012. jún. 23. 19:08
2/5 anonim válasza:
Persze, hogy tudunk. Az alap, viszont a gyorsaságot fejleszteni kell! :D
3/5 A kérdező kommentje:
meg a pontosságot
2012. jún. 23. 20:30
4/5 anonim válasza:
Én egy éve vettem észre, hogy tudok pont olyan módon, ahogy te, mivel abban az időben sokat chateltem sötétben és valahogy rájöttem :D. Mondjuk úgy bajban vagyok, ha mondjuk ki van csillagozva az, amit írok, de nehezen úgy is rájövök.
5/5 anonim válasza:
én sajnos nem, de most nemrég a kormány azt mondta, hogy berakják ezt a tantervbe és jegyet is kapnak a gyerek ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!