Tudtok megbízható driver frissítő programot?
Fent vagyok ncore-n és leszedtem már pár teljes, pro pakkot(Driver Genius Professional, Driver Checker, Driver Scanner..) de egyik se vált be, valamiért mindegyik hibát észlel, egyik sem frissít rendesen.
Ötletek?
MAX a laptopom típusa Asus f3h, videókártyám drivere elavult
Mobile Intel 945GM Expressz Chipset Family Sok játék driver update üzit dob ki
Te tényleg használsz ilyen szutyok programokat? Többet árt mint használ! A "csomagkapcsolt ajándékokról" nem is beszélve! Majd' 20 éve foglalkozom számítástechnikával, de nem tudok olyan esetre visszaemlékezni, amikor értelmét láttam volna felrakni ilyen szemetet... Szóval a kérdésedre a válaszom: Ne használj semmilyen "driver frissítőt", ha jót akarsz magadnak! "Dr. Veér Pistike" hobbiinformatikus fő-szaktudor szerint biztos én vagyok a hülye, de annyi baj legyen!
Nincs jobb, nincs rosszabb, egyiket se használd! Ha gyártói driver kell, akkor elballagsz a gyártó weboldalára és onnan letöltöd a legfrissebbet (vagy normálisabb gyártóknak van saját toolja erre, ami automatice megcsinálja). A "driver downloaderek"-et ugyan úgy el kell felejteni, mint a "system tune-up" meg "system cleaner" szemeteket! amellett, hogy a forrásaik megkérdőjelezhetők, tele vannak Malware-kkel (rosszindulatú szoftver), kémprogramokkal, vírusokkal. Ha feltettél egyet is közülük, ajánlom a mélyformázást a vinyódon, és egy tiszta Windows telepítést!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!