Ti utááljátok a facebookot?
én szeretem. egy nagyon hasznos találmány (főleg h majdnem az egész világon elérhető).
ha valakinek meg nem tetszik a kiírása és a nyafogása egyszerűen törlöm az ismerőseim közül. és ennyi.
Én nem csinálok ügyet belőle.
Töröltettem magamat onnan és kész.
Van akinek meg, biztosan kell, akkor használja egészséggel.
Egy biztos: a FB óta, a gyk.hu-n lógók....
Nekünk igazából kell, szó szerint mivel tulajdonképpen ott beszéljük meg az ofővel mi hogy lesz
amúgy elég szánalmas a sok. f@szfejjel de egyébként nem lenne rossz
1. oldalon:
Utálom!!
A *** sok kis "10 éves"/tizenéves idióta kiírásai, képei, nyafogásai, stb.... tisztelet a kivételnek...
Akkor ugylátszik kivétel vok mert hát 10 ésves vagyok :)
Akik nyíltan, mindenhová kiírják, hogy így-úgy szar a facebook, és egyéb oldal, azok divatból csinálják, esetleg azt hiszik, hogy különcök - ez a tulajdonság a tinikorban jellemző. Ez a kérdés is hasonló értelemről tanúskodik.
Kérdésre válaszolva: Hidegen hagy, csak azért vagyok fent, mert néhány emberrel máshol nem tudok kapcsolatba lépni.
Nincs mit utálnom benne, mert egyszerűen nem érdekel az egész.
Egyedül a "lájk", újmagyar szó zavar, ami innen ered.
Lehet azt normálisan is használni, de attól még a kezelhetőségén bőven volna mit javítani. Fél műszak rendet rakni, és a felület továbbra is következetlen és zavaró. Pár kiragadott példa: mindig van 1-2 olvasott üzeneted, hiába olvastad már mindet. Semmi mozgás a játékfelkérések rejtésében: ha nem játszol, akkor is egyenként kell némítanod az alkalmazásokat. A mobilváltozatok kisebbikén (s60-as Nokiákon OperaMini alatt pl) nincs megosztás, csak ha kép is van. Akkor is csak az eredetit osztja, a barátod kommentárját már belinkelve kellene osztanod, akkor meg nincs kép, és a mobilverzió jelenik meg asztali böngészőn is, átírni meg sehogy nem lehet a linket asztalira. Egyetlen náthás weblinket akartam beilleszteni a profilom tetejére, hogy tessék, blog... Asszed lehet? Timeline: nézegess jobbra-balra, mert az jól áll neked (hány millió "te"?). "Megtekintés teljes méretben" mobilváltozaton a képek alatt hol letöltést indít, hol rendesen megmutatja. Pedig a böngésző dolga a "hú akkor ezt a képet letöltöm" funkció, nem a fércbúké. Nagyon sok ilyen átgondolatlan csoda van benne, és maradnak, miközben az innovátorok új szörnyeket toldanak még hozzá.
Hát, gondolhatod, hogy ez a közel sem teljes felsorolás nem épp a szeretet jele :)
ez a "lájkolj minket a facebookon" ez már valami himnusz magyarországon -.- utálom és ez a fo* megosztást sem értem hogy miért van mert ki a sz*rt érdekel a hülyesége? lesz*om
Én inkább elmegyek a haveromhoz vagy felhívom telefonon nem ezen beszélek-.- ez a facebook egy népbutító sz*r az osztályba mindenki erröl beszél... informatika órán: "tanár úr lehet facebookozni?" NEM CSAK ERRE VALÓ AZ INTERNET HÜL*E 10 évesek ( tisztelet a kivételnek, mert én is 10 éves vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!