Mit csináljunk, hogy ne facebookozon egyfolytában?
Figyelt kérdés
Az egyik barátunk, teljesen megváltozott mióta facebookozik. Semmi más nem érdekli, mint a facebook, semmi mással nem törődik. Többen az osztályból azon gondolkoztunk, hogy le kellene valahogy törölni a facebookját, vagy letiltani a gépéről. Ez hogy lehetséges?2012. jún. 21. 17:11
1/10 anonim válasza:
Szerezzetek neki egy barátnőt ;)
2/10 anonim válasza:
Ezt ne csináljátok,olyan mint a drog elvonási tünetei lesznek.Ugyanúgy kell gyógyítani mint a játékfüggőséget.
3/10 A kérdező kommentje:
Van barátnője: facebookon chatel vele egész nap
2012. jún. 21. 17:15
5/10 anonim válasza:
Változtasd mge a facebook-on a jelszavát és az e-mail címét, tiltsd le a gépéről.
6/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy megváltoztassam a jelszavát, kell tudnom a régi jelszavát.
2012. jún. 21. 17:25
7/10 anonim válasza:
Gépéhez van hozzáférési lehetőséged? Ha van akkor írj Privátban! Tudok segíteni akkor.:D
8/10 anonim válasza:
Közöljétek vele, hogy ez nem egészséges dolog! Ha ezek után se hallgat rátok, állítsátok válaszlehetőség elé: Facebook vagy a barátok! Ha ez se fog hatni, akkor semmi sem!
9/10 anonim válasza:
A barát és a barátnő közt mennyi a távolság Km be?
10/10 anonim válasza:
Esetleg megpróbálható úgy is a dolog ahogy én csináltam régen felraktam egy kaspersky-t mivel szülői védelmes a szülői védelmet lejelszavaltam és beálítottam,hogy tiltja le a chat-elést és így akinek beálítottam face-book-on nem tudott bejelentkezni se. szerintem ez egy megoldás.
Másik az,hogy face-bookját feltörni habár nem támogatom a hírdetést de elvileg evvel jó: http://www.youtube.com/watch?v=fvLRekZRUaw
sok sikert leszoktatni a barátotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!