Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szakad meg a net egyfoly...

Miért szakad meg a net egyfolytában a következő esetben?

Figyelt kérdés

Szóval amikor torrentet töltök le akkor egy ideig tölti lefelé, utánna egyszercsak megszakad a kapcsolat az internettel.

Utorrentet használok, de eddíg ilyen gondom nem volt.

Az internet T-home-os , azzal tuti nincs baj, mert 2 gép kapja tőlle a netet , de csak azen megy el, és csak akkor jön újra ha restartolom a gépet.

Ez a probléma csak akkor jön elő ha torrentezek, ha newm indítom el akkor nem szakd meg soha.

Mitől lehet ez ?

2011. ápr. 12. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos én is vagyok vele, próbáld meg beállítani hogy ne max sebességgel szedjen, hanem pl. 50%-on(még én sem próbáltam,mert mostanában nem torrentezek)
2011. ápr. 12. 14:07
 2/6 anonim válasza:

Érdekes, mert amikor én szolgáltatót váltottam, nálam hasonló probléma volt, csak épp az internettel és nem a géppel. Amikor valamelyik gépen a hálózatban ment egy torrent kliens, akkor egyszerűen pillanatokra ugyan de megszakad a net, ezt pl MSN en vettem észre, h ledobál, mert nekem viszont amint megszakad utánna újra is csatlakozik, tehát ha nem megy az msn akkor kb észre sem vehető ez a szakadás...

Ezzel ugyan lehet h nem segítettem, csak az tuti h nálam a szolgáltató miatt van

2011. ápr. 12. 14:09
 3/6 A kérdező kommentje:

De nállam tuti hogy nem a szolgáltató a rossz , mert a másik gépen ugyan úgy jön a net.

Nállam is csak akkor fordul elő ha megy a torrent kliens, de nem tudok rájönni mi a hiba.

2011. ápr. 12. 14:13
 4/6 anonim válasza:

Nálam ugyan az a helyzet, mint a 14:09-es válaszolónál. Ha letöltök, folyamatosan kivág a net, sőt előfordul, hogy délután háromkor elmegy, és másnap jön vissza. Vagy ha az egyik gépen valaki el akar küldeni egy mailt, 3 képpel mellékelve, akkor is szakad...

Te T-home-os netről másikra váltottál? És most jól működik? Mert már váltani akarok, ezt egyszerűen nem bírom...

2011. jún. 4. 13:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez van, utorrentet használok T-home nettel, és időnként engem is levág a net ha letöltök, pedig nem is maxon nyomom. Ilyenkor vagy csak egy pillanatra dob le, vagy hosszabb időre. Ilyenkor restartolom a routert és visszajön.
2012. márc. 6. 12:34
 6/6 Csaby92 válasza:
Hali mindenki én is ezzel a problémával szenvedtem de nagy nehezen rá jöttem a hibára router-nél tp-linkes router-em van és az volt a hiába hogy a Beállításainál security ágon blokkolta a floodolás miatt,ezt ki kell kapcsolni és jó lesz! hogy pontosan mit jelent a floodolás a lényeg hogy a gép és a router folyamatos komonikálását ami ki fagyassza.
2012. ápr. 30. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!