Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért törölnek ki naponta...

Mért törölnek ki naponta felhasználokat a hobbielektronika.hu-rol?

Figyelt kérdés
naponta látom az oldalt persze semmi sincs már rajta és mindenki panaszkodik hogy akivel levelezett ill üzletelt azt ki törölték mert nem irt kisbetüvel vagy mert nem rakott ki vesszőt fika 20 évesek a modik ez lehet a baj?
2009. júl. 6. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:

ne is foglalkozz velük köcsög társaság tiszta reklám oldal de nem segitenek senkinek

nézz szét van sok más elektronikai oldalon forum hátha ott jobban jársz illetve biztos jobban jársz

és tényleg kis köcsög fiatalok a modik egyet kivéve de az meg fafejü frenkye még a képe is ahogy kinéz érdemes megnézni nevetséges de lehet hogy a viccesképek.com rol :) :) valo

2009. júl. 6. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:

IGY VAN MERT SE G GFEJ KIS FIK ÁK PÖ CSÖK A MODIK ÉS ITT ILL OTT ÉLIK KI MAGUKAT MERT BARÁTNÖJÜK NINCS ÉS CSAK RECS KÁZNI TUDNAK

AMUGY MÉRT BAJ NEKIK HA VKI NEM RAK VESZÖT VAGY CSAK NAGYBETÜVEL IR

2009. júl. 6. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A nagybetűt még megértem mert az kiabálásnak számít de hogy azért törölni a felhasználót hogy nem rakott vesszőt... :S
2009. júl. 6. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem az oldalt, de ne haragudjatok meg ha azt mondom, megértem, hogy miért tiltottak ki titeket! :D
2010. aug. 3. 17:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Dehogy érted

Csak hiszed, semmit sem tudsz roluk, de néz utána

Az alapszabájukba benne van hogy bármikor bárkit minden indok nélkül letilthatnak

És megis teszik

Ez azért pofátlanság

És igy lesz 100.000 regisztráltjuk amiből 80.000 letiltott,

10.000 érdektelen közönyös, 9000 aki 2 éve nem járt arra és, 1000 aki 1éven belül 2 hozzászolást irt

Szép teljesitmény mondhatom

2010. szept. 1. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igazat tudok adni az előtte szólóknak.Engem azért töröltek ki,mert a vessző után nem hagytam szóközt.Tudom viccesnek hangzik,de nem az.Persze nem úgy törölgették, a hozzászólásaimat,hogy jelezték,bocsi nem tettél szóközt,hanem csak törölték.Sokszor több tíz sort írtam és baromira nem örültem mikor már a 3.ik megírás után is eltűnt.Ekkor írtam ugyanoda a fórumtéma alá,hogy ki az a idióta aki folyton törli a bejegyzéseimet,mikor semmi rosszat nem írtam,ekkor a fórumtársak már írták,hogy ezért a megjegyzésemért baj lesz.Kb fél nappal jött rá egy válasz,hogy az idióták akiket én így neveztem,most tiltanak az oldalról,viszont ezzel csak tényleg azt bizonyították be,mennyire idióták.Derogál nekik leírni mi a bajuk,ha végül mérgesen kiakadva,sokadik törés után tanácstalanul kérdőre vonod a rejtélyes ismeretlent,akkor törölnek...Egy idióta banda.Azóta az elektotanyán fórumogatok és ott sose volt semmi baj,ha mégis,már előre jeleztek a moderátorok,hogy bocsi,de így ne stb.
2020. nov. 29. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!