A hobbielektronika.hu oldalon mért tiltanak a moderátorok le értelmetlenül naponta mindig mást és mást?
MERT látni a letiltás okát és értelmetlen
és sok a fika fiatal moderátor akik azt hiszik igy a nagyok
pedig az oldal a segitségről szol mint ez is
Ez egy szemét banda. Évek során többször odatévedtem, mert a Google rálinkelt valamilyen témában, amit éppen kerestem.
Naivan elkezdek fórumozni, több évtizedes tapasztalataimból megosztani, amiért persze soha nem vár hálát az ember, hiszen egyszerű időtöltés részemről.
Hálát nem, de pofátlanságot sem!
Írógép lehetsz ezen a fórumon, amíg pofád befogod. Amíg szó nélkül tűröd mások hülyeségét és a moderátorok basáskodását.
De bármilyen kis probléma felmerül, mondjuk egy másik fórumozó hülye, amit én szóvá teszek (egyébként normális stílusban), a moderátor az én munkám is pofátlanul megsemmisíti. Mondvacsinált ürügyekkel, igazságtalanul.
Semmibe nem nézik a másik ember lelkiismeretes munkáját, hogy mennyi időt fektetett egy szakszerű hozzászólás megírásába például.
Ostoba moderátor semmibe nem veszi a fizika igazságát sem, hiszen ő afelett is uralkodik.
Pedig én meg épp azt hinném, hogy milyen jó, ez nem politika, itt csupán a száraz fizikai tények beszélnek. Vagyis lehet nyugodtan fórumozni, az igazság úgyis mellettem áll, illetve döntőbíró csak a fizika.
Nem, ezen a fórumon az "igazság" mindig a rohadt moderátor kezében van.
Sajnos ugyanez a helyzet a Prohardveren is. Lehet fórumozni, amíg szolgaként meghúzod magad.
De jön egy kis nézeteltérés, amikor a moderáció egyértelműen túllőtt a célon, onnan kezdve neked már nem lehet igazad. Taknyos kis majom úgy beszél veled, mint egy kutyával.
Majdnem 30 éve nincs főnököm, de egy ostoba gyerektől (aki kihívásokkal küzd a szövegértelmezés terén is), ezt kell eltűrni, hogy ő csak úgy leugat.
Így persze elmegy az ember kedve az egésztől. Ilyen fórumokat én nem fogok támogatni egy betűvel sem.
Sziasztok! Engem is kitiltottak az oldalról, vagyis fel lettem függesztve!
lassan 4 hónapja. Írtam 3 Mail címre is, egyet vissza dobott a rendszer hogy nem létezik kettőről nem jött válasz! Kinek és hova kellene írni hogy szeretnék ismét tag lenni , és vissza kapni akár a leveleimet vagy a felhasználó nevemet, stb? Senkinek nem lehet írni , nincs elérhetőség, ha újra regisztrálsz meg ki tiltanak örökre. Szóval elég gáz a helyzet!!!!
Köszönöm!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!