Opera, Mozilla Firefox vagy Internet Explorer?
Figyelt kérdés
Nekem van mindegyik de én személy szerint az operát kedvelem a legjobban. Ti meiket szeretitek jobban vagy használjátok??2009. júl. 5. 20:14
31/39 anonim válasza:
Conficker Bootnet féreg? Nekem most új gépem van, Mozilla Firefox 3.0.11 a böngészőm (IE7 is van, de nem használom), ESET Smart Security 3.0 a védelem. A napokban lezárta a portot, mert észlelte a támadást a tűzfala. Nekem is van WOT, Adblock Plus és NoScript a Firefoxban. A támadások általában videókon vagy reklámokon keresztül történnek. Amit fogott eddig a védelem, azt egy IE-t használó netkávézóban szedte össze a pentdrive: Conficker AE, azonnal bevágta a karanténba. Ha stabil a védelme a gépnek, akkor nincs baj a böngészővel. Kivéve, ha IE6 vagy IE7, de ez a Microsoft hibája.
32/39 anonim válasza:
A Firefoxban nem javítják a hibákat. Ez a fő gond. Aki akar valamit, azt el fogja érni a gépeddel, ha firefoxot használsz. Akad 3 éves exploit is a remek böngészőben. Összedobott, elkapkodott alkalmazás.Menjen, fusson, úgyis mindenki az explorert szídja.Kell egy remek, mindent kimagyarázni képes és gerilla-marketinggel megáldott team, aztán lássuk, mi lesz? 2004-ben hatalmas összegekért megvásárolták a Forbes "legjobb böngészője" díjat, de már akkor is teli voltak exploitokkal.Ilyenkor a legkönnyebb utat választják, és a nyílt forrásra hivatkozva javíthatatlannak bélyegzik a dolgot. A hozzáértők jóindulatától függ, meddig kerül el egy kékhalál, egy bootszektor összeomlás a mozillás gépen. Visszakerestem, hogy nehogy azt mondja valami fanatikus, hogy hülyeség. HWSW cikke elég meggyőző?: [link] /a clientet tessék átírni, ha valakit zavar:)/ A másik, amikor Window Snydert cikibe húzta két hekker, ez még poénnak is elmegy: [link] A frame injection exploit 6 évig volt nyitva. Nagy mozilla hívők, ne hagyjátok, hogy az ie utálata sebezhetővé tegyen. Addig húztok, hogy csinálunk egy mézesbödön oldalt direkt firefox alá, amiben az a zinkes, hogy még az explorer is szebben vizsgázik rajta. Vicc az egész mozilla projekt. Van olyan exploit, ami érinti a létező összes mozi alkalmazást.Kár, pedig jól indult...
33/39 anonim válasza:
Hát ez elég vicces.
A mozillánál javítják a leggyorsabban a kritikus hibákat.Az,hogy több hibát találnak nála,az sem feltétlen rossz,legalább ki van javítva,míg az ie hibáira gyakran csak évek múlva derül fény.
Aki meg azt lepontozza,hogy egy linux firefox kombo gépen nincs kártevő,annak halvány fingja sincs az informatikához.
34/39 anonim válasza:
Soha nem szabad a nagy frissitéseket (pl. 2.0-ról 3.0-ra, vagy most 3.0.11.-ről 3.5-re) frissitésként a régire rátelepiteni! Ettől meghülyül a Firefox, állandóan összeomlik, bugos és mindenféle baja van. Nagy váltáskor mindenhonnan le kell törölni és teljesen újat letölteni (ehhez még az IE7 is jó). Ezt persze nem propagálja a Mozilla.
35/39 anonim válasza:
Most már a Microsoft is azt javasolja, használjon mindenki az IE6, IE7 helyett IE8-at, igen nagy a Conficker veszély. Ha mégis, le kell tiltani a Windows Media Active-X vezérlőket. Hát kell ehhez kommentár? FF mindörökké! [link]
36/39 anonim válasza:
Ma érkezett a Mozilla Firefox 3.5.1, ez már sokkal jobb és gyorsabb, ráadásul beépülő bővitményként felajánlja a Windows Media Player 11 Firefox-ot. Minden tévéműsor és videó lejátszható!
37/39 anonim válasza:
Elegem lett a Mozilla Firefox 3.5.1 körüli biztonsági zűrökből, letöltöttem a Google Chrome-ot. Átvette a Firefox beállításait, de végtelenül egyszerű, viszont gyors és normálisan működik. Második, harmadik (tartalék) böngészőnek is kiváló, alapértelmezett is lehet.
38/39 anonim válasza:
Nekem spec az Opera jön be leginkább, sokáig használtam Ff-ot és Flockot is, nekem a Flock is nagyon tetszik, de akkor is az örök favorit az Opera. Én nem vagyok informatikus, nem értek ahhoz, h melyik a legbiztonságosabb, csak egyszerűen ez tetszik:D Mondjuk néha úgyérzem, hogy vannak hiányosságok, és nem mindegyik weboldal támogatja..
39/39 anonim válasza:
Mozilla Firefox 3.5.3 bugos szar, csak a Bugzillába való, se kiegészítőket, se bővitményeket nem lehet letölteni, amiatt a hülye 228-as hiba miatt. Vagy ne legyen komplex védelem, mert azon nem tud átjutni! Nem vagyok hülye kikapcsolni. Kell a fenének ez a szar, jobb a Chrome!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!