Opera, Mozilla Firefox vagy Internet Explorer?
Figyelt kérdés
Nekem van mindegyik de én személy szerint az operát kedvelem a legjobban. Ti meiket szeretitek jobban vagy használjátok??2009. júl. 5. 20:14
21/39 anonim válasza:
Az Opera és a Safari is nagyon jó.A chrome is az lesz,de még új,van hová fejlődnie.(ami folyamatosan zajlik is).Az ie sincs már annyira lemaradva.
Ami miatt a firefox mellett eszem le a voksom azok az addonjai.Amíg ennek nem érnek a nyomába,addig a firefox a legjobb böngésző marad számomra.
22/39 anonim válasza:
Opera! Régebben Firefox! IE-t is de azt nagyon régen mert azzal sok kémprogit meg egyebeket belehet fogni! :S
23/39 anonim válasza:
Firefox a kedvencem.Bár most hallottam a hangvezérlésű operáról,elvileg le lehet tölteni,de még nem próbáltam ki.De arra emlékszem,hogy csak angol szavakra (pl:open) reagál.
24/39 anonim válasza:
google chrome:-) villámgyors, igaz nincsenek addonok, de én úgyse használom őket.. A könnyű váltást pedig elősegítette a bookmark+jelszavak importálása ffból:-). Nem kellett "belakni". Amúgy futtassatok nyugodtan egy peacekeeper-t. Nálam ff vs gc:ezernyolcszázvalahány - ötezervalahány.;-)
25/39 anonim válasza:
Jelenleg Mozilla Firefox 3.0.11 van fent, Adblock Plus és NoScript kiterjesztésekkel. Nincs reklám, nincs script probléma. Gyors és pontos. Majd ha normálisan működik, (kompatibilisek lesznek a kiegészítők és a bővítmények) váltok a Mozilla Firefox 3.5-re. Egyelőre ez nem így van. Barátomék gépén nem megy se a youtoube, se a videa, egyáltalán a lejátszó pluginek.
26/39 anonim válasza:
Opera 9-est próbáltam, letöltötte magának a Quick Time-ot, ami aztán hazavágta a gépemet. Nagyon nem tetszett a sok reklám, maradok a Firefox-nál.
27/39 anonim válasza:
Mozilla Firefox ot használok 5 éve.Szerintem nagyon megbízható és egyszerű használni.
Amúgy nekem a 3.0 van de majd rá frissítek a 3.5 re én is ha lesz kedvem :D
28/39 anonim válasza:
Na akkor egy gyakorlati tapasztalat. Ajánlom minden Firefoxosnak, Exploreresnek. 2004 óta rendszergazdáskodom, jelenleg 61 munkaállomást tartok fenn. Ezek között van szerver, de egyszerű office gép is. Akad linux, Windows 7, XP, és a "remek" Vista is. Különböző kombinációkkal kezdtem anno, mert döntésképtelenség alakult ki a böngészők terén. Közel 2 éve vettem észre, hogy az operás gépekkel sokkal, sokkal kevesebb a tennivaló. Felugró ablakokat remekül kezel, és ami megmagyarázhatatlan egy volt firefoxosnak, hogy a gépen talált kártevők mennyisége töredékére esett vissza. A saját munkanaplóm igazolja, hoggy amióta elkezdtem operát használni, több időm van. Ja és még egy.: Napokban aktivizálódott a Conflicker Bootnet féreg, ami egyedül azt a gépet támadta meg, amelynek felhasználója ragaszkodott a Firefoxhoz. Nehéz az operát megtanulni, de gyors, megbízható és biztonságos. Nem vagyok egy opera-fun mindezek ellenére, egyszerűen a tényeket nézve akkor vagyok naprakész, ha alegkevésbé használt, legnagyobb tudású böngészőt használom. Erre alig van, aki keres exploitokat, ha egyáltalán benne..:DHa az Opera népszerű lesz, a sok felhasználó miatt én váltani fogok. Pont azért, mert amit mindenki használ, azt támadják a hackerek. Megjegyzem, fájni fog a szívem, mert nagyon megkedveltem. Még egy dolog. A számomra legmegbízhatóbb kombináció: Windows 7, NOD 4.0.x, Opera 9.64, És tartaléknak Chrome. Az explorert a programkönyvtárból is töröltem. A Firefoxra egyszerűen nincs szükségem. Ennyi.
29/39 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én arra a linux-firefox kombinációs gépre,amin kártevő problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!