Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért von le a PayPal 240...

Miért von le a PayPal 240 Forintot a vásárlási összegen kívül minden 1-es kártyás vásárlásnál?

Figyelt kérdés

2012. jún. 14. 11:05
 1/10 anonim ***** válasza:
Kezelési költség
2012. jún. 14. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy nem a Paypal. A bankodat kellene megkérdezni erről.

Külön levonnak 240-et, vagy annyival nagyobb az összeg, amit levonnak, vagy mi?

2012. jún. 14. 11:11
 3/10 A kérdező kommentje:
Külön vonja le. Először jön hogy -240 aztán az összeg amit fizetek.
2012. jún. 14. 11:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Azt akkor a bankod vonja le. Náluk kérdezősködj.

Melyik bank amúgy?

2012. jún. 14. 11:21
 5/10 A kérdező kommentje:
OTP
2012. jún. 14. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor nem kell csodálkozni, egyek legszemétebb bank.
2012. jún. 14. 12:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem a bank volt. Azt mondták, hogy 1$ vont le a PayPal minden egyes tranzakcióért.
2012. jún. 14. 12:21
 8/10 Hintalow ***** válasza:

Én sokat használok paypal-t, de 1 dolláros terhelés csak egyszer van, amikor regisztrálsz egy kártyát a fiókodhoz. (és azt sem vonják le, csak a számlát ellenőrzi a rendszerük vele, tehát nem könyveli le a bankod, hanem egy idő után felszabadul a zárolt összeg)

Van rendes regisztrált paypal fiókod? Mert ha nincs, csak simán a paypal rendszerén keresztül fizetsz esetenként (lehet regisztráció nélkül is fizetni rajtuk keresztül)

Akkor elképzelhetőnek tartom, hogy minden vásárlás elött van egy ilyen ellenőrzés.

2012. jún. 14. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is OTP van (és az eddig utamba került bankok közül még mindig ezzel volt a legkevesebb bajom), rendszeresen használom a PayPal-t, és nem szoktak pluszt levonni.

A kártya aktiválásakor (mikor először beregisztrálod a PayPal-re) valóban levon egy $1 összeget, de azt az első fizetési tranzakciónál visszakapod és csak arra szolgál, hogy azonosítsák, tényleg tied-e a kártya (be kell írni a kódot, ami a terhelésben szerepel).

Ha neked minden tranzakciónál levon pluszt, ott valami nem stimmel...

2012. jún. 15. 08:50
 10/10 anonim válasza:
Én is Otp-s vagyok, de tőlem sem von a paypal semmi pluszt, csak a vásárlásom árát. Nem értem, nálad mi vonogat csak úgy... Remélem sikerül kideríteni.
2012. júl. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!