Kedves internetező barátai! Mi erről a véleményetek?
ez komolyan "ANNNYIRA DURVA ÉS SÉRTŐ"????
lehet hogy én csak azért tudok nevetni rajta mert nem éltem a régi rendszerben?
Szerintem jópofa.
Mi a probléma, a pingvin, az idea, vagy, hogy szegény M$-t bántják?
Az CCCP codec pack is felháborít? (ami az egyik legjobb)
www.cccp-project.net/
Van, akinek van humorérzéke és van, akinek nincs.
Mindenki más világképpel, más politikai gondolkodással, más helyről, más kort megélve néz egy ilyen képre.
Egy idősebb – sőt akár fiatalabb – magyar ember, akinek az apja, nagyapja a gulágon halt meg, annak bizonyára sértő.
Egy nyugat-európai fiatalnak, aki romantikus nosztalgiával néz a kommunizmusra, annak bizonyára szimpatikus.
Egy orosznak, akinek pl. az apja, anyja a Szovjetunió felbomlása után vesztette el a munkáját, annak meg kimondottan lelkesítő.
Az is kérdés, hogy ki tudja különválasztani a kommunizmusnak hívott diktatúrát és azt az eszmét, ami megalkotta a kommunizmust. A kettő nagyon-nagyon különbözik. Ha valaki különbséget tud tenni a kettő között és tudja, milyen szemléletben írták, írják a Linuxot, az látja a párhuzamokat. Pl. az internet maga is egyfajta kommunista, anarchista rendszert valósít meg, csak specializáltan egyetlen témában, és nem is teljesen tisztán, hiszen itt is van hierarchikus működés bizonyos területeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!