Miért nem jön be a Facebook Google Chrome-ba?
Figyelt kérdés
Most már egy jó ideje nem jön be rajta... Internet explorerbe gond nélkül működik, itt meg betölti a felső kis kék csíkot, ahol a kezdőlap meg adatlap felirat van, de a többit nem, minden tiszta fehér...
Pedig amikor letöltöttem a böngészőt működött és egyik napról a másikra történt ez...:S
2012. jún. 10. 10:31
2/17 anonim válasza:
Le van tiltva a f@szbúkról, mert a Chrome tulaja a Google és a Google tulajdona a Goolge+. Ezért. Egyébként jó is, mert a Chrome felhasználók egy vírussal is kevesebbet kapnak meg.
3/17 A kérdező kommentje:
de akkor máshol miért működik? mármint nem más böngészőbe hanem van itthon másik gép és azon is van Chrome és bejön rajta, illetve a sulis gépeken is bejön Chrome-ba...?
2012. jún. 10. 10:59
6/17 anonim válasza:
Nekem működik, Chrome a böngészőm.
7/17 anonim válasza:
Na nekem is ez lenne a kérdésem! Nálam is ugyan ez a helyzet!
9/17 A kérdező kommentje:
ójajj akkor ez lehet?:o
2012. jún. 21. 21:55
10/17 anonim válasza:
A héten telepítettem újra a gépemet emiatt a Morph féreg miatt. De csak a C-t, mert a D-n vannak a saját cuccaim. Hamar megvolt, a lényege az, hogy futtass le Kaspersky online scannert és utána telepítsd újra a Windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!