Feltöltőkártyás internet? Hogyan működik?
Figyelt kérdés
Kis netbookomhoz szeretnék internetet ,lenne pár alkalom amikor vinném magammal.(itthon vezetékes diginetet használunk)Nem akarok megint egy újabb előfizetést,de hallottam,hogy lézezik feltöltőkártyás internet is.Ilyenkor megveszed a sticket+bele a kártyát?Hol érdemes,melyik szolgáltatónál?Van olyan mobilinternet,amit külföldön is használhatsz?(közeljövőben utazok a páromhoz külföldre,útközben netezgetnék.Ez csak addig működne amig át nem lépem az országhatárt?Nagyon nem vagyok otthon ebben a témában :D Van egy kártyád ami biztosit x adatforgalmat,aztán ha azt elhasználtad rátöltesz,mint egy sim kártyára?Ezt 1 hónapon belül el kell használnod,vagy rajtad áll,hogy meddig elég?Köszi a válaszokat és bocsi a sok buta kérdésért :D2012. jún. 9. 09:42
21/21 anonim válasza:
En most gondolkozom,h kiirjak kerdest errol,de inkabb nem.Feltoltokartyas Telecomnal vagyok,ritkan lenne szukseg mobilnetre,mert ha nincs ingyenes wifi elerhetoseg,akkor nem netezek,ennyi.
De neha jol jonne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!