Feltöltőkártyás internet? Hogyan működik?
Mint a teló, ameddig van kredit (pénz) rajta netezhetsz, valószínű h adatforgalomhoz van kötve (legalábbis tudtommal)
A t-mobilnak elég stabil hálózata van, panaszt nemhalottam még felőlük.
A külföldi használat meg nem pont határ átlépésekor, van egy kis átfedés, például én Bécs határában még magyar térerővel telefonáltam, esetleg úgy lehetséges h Romaring díjal (jóval drágábban) használhasd, de az ugye nem éri meg..
Nincs időhöz kötve, annyi idő alatt használod el ameddig akarod, lehet 1 hét vagy kéthónap =)
Hogyne lenne időhöz kötve... A feltöltőkártyás netek 1 hónapra vonatkoznak, azaz 1 hónap után lejár a csomag, akkor is hogyha nem használtad el a kifizetett adatmennyiséget.
Ha digi neted van otthon, akkor egyértelmű, hogy digi mobilnetet válassz. Ez még akkor is megéri, hogyha nem digi neted van otthon... De azzal meg verhetetlen:
1 GB-os adatforgalom*: 1500 Ft
2 GB-os adatforgalom*: 1900 Ft
4 GB-os adatforgalom*: 3500 Ft
*: az adatforgalom elérése után lassítás van, tehát a net továbbra is korlátlanul elérhető, csak csökkentett hozzáférési sebességgel.
Nincs részletfizetés, és sticket ők biztosítanak a mobilnethez. A digi a Telenor hálózatát használja.
Ennél jobb ajánlatot sehol nem kapsz. Bemész egy digi ügyfélszolgálatra kitöltöd a papírt, és viszed a sticket, már tudod is használni. Ha nem tetszik, visszaviszed, és "ennyi teendőd volt". :)
-én vettem egy stikket, (1000 forintért,a Tecsó előterében lévő használtos mobilteló árustól)
-vettem a Vodánál 500 forintért egy SIM kártyát ,
-és most ha elküldök egy ingyenes sms -t ,akkor a Voda 5 perc múlva bekapcsolja a netet és lehet a laptopon netezni
Nem kell egy perc hűséget sem aláírni a diginél, akkor sem, hogyha az utcáról esel be, és nem vagy digi előfizető. Hűségidő-mentes a szolgáltatásuk. Ahogy a LAN vagy a KTV szolgáltatásuk is.
Nem javaslom a feltöltőkártyás netet.
Ahogy a linken látod: 1 GB-os, 1 hetes netjegy 2500 Ft. Ezért a diginél majdnem 3 GB-os korlátlan netet kapsz.
Fizess elő a legkisebb csomagra, és meglátod, hogy "mire mész vele". A netjegy 1 hét után lejár, vagy ha elfogy az 1 GB-od akkor szintén lejár... Utána "nem tudsz netezni", csak egy újrafeltöltéssel.
Ezzel szemben a digi mobilnetje egész hónapban biztosítja a hozzáférést, csak ha eléred az előfizetett adatmennyiséget, akkor lassabb sebességre vált. És sokkal olcsóbban jössz ki. Emellett ISMÉTLEM: NINCS HŰSÉGIDŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!