Miért ilyen gyalázat az internet sebességem?
25mb LE,
2,5mb fel< (asszem)
UPC-nél vagyok,
de már azon se lepődök meg hogy a gép miatt, [tényleg ,gép miatt lehet ilyen gyalázat?] A gépem intel pentium d 2.80ghz, 2 gb ram, hd 5450, bár nem hiszem lenne köze,
a internet rohadt lassu, lassan már a 360p-s videókat is félve inditom el, nehogy öfelsége akadozzon, pedig igy is szokott, mikor gondolom az 1080p videokat röpiteni kellene,
és röpiti is, mivel van "internet" hdtv-nk és azon szalad,
igen wifi-vel megosztom (levan jól kódolva), de gondolom a hdtv csak akkor vesz el a sebbeségből mikor ott is böngészünk ,youtube-t nézünk?
Szóval nem értem, nektek van ötletetek?
SZóval 25 megabit az 3 megabyte?
CSak mert mindig mértem és 25 megbit ( na most melyik akkor a nagyobb, mert belezavarottam, a bit ?),
szóval eddig annyit mutattot, most meg csak 3-at? Ezért nemértem...
Az általános válasz az ilyen kérdéseknél, hogy ügyelj a nyolcas szorzóra.
Viszont ez itt nem állja meg a helyét, mert mindent a speedtesten mérsz, ami Megabitben (Mb) számol. Tehát ha ezen mérsz egyszer 25-öt, majd utána csak 3-at, az nem a mértékegységek hibája.
(ettől függetlenül ajánlott helyesen megadni őket, mert bekavarja az embereket - Megabit (Mb), MegaByte (MB), és 8 b = 1 B, azaz 8 Megabit = 1 MegaByte, emiatt a te előfizetésednél a 25/2,5 Mbps = 3,125/0,3125 MB vagy 3200/320 kB)
A speedtest ugyan azzal a mértékegységgel számol nem?
Mivel ezért mondom régen 30-at mért, aztán 25-öt most meg 3-at, most fizetünk egy csomó pénzt egy SZARÉRT? mert az.
De az érdekesség az hogy az Tv-en, a 3D HD VIDEÓKAT is röhögve betölti, na itt nem értem, szerinted beszéljek a upc-nél hogy mi tököm van mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!