Internetes problémák?
Eddig soha semilyen probléma nem volt a géppel/progrmokkal...De egyik nap fel megyek netre és elekzd sz***kodni...azaz lefagy az egész, nem tudom letenni tálcára stb...észrevettem hogy a CPU 100%-on múködik az internet miatt (eddig nem figyeltem hogy net mennyit használa prociból, de 100%-ot? )
Gondoltam hátha valami vírús meg ilyen, csináltam ellenőrzést, de nem talált semmit (a NOD mindíg riaszt ha vírús gyanuja merűl fel, ezért azt nem nyitom meg ami "rossz" és a vírusírtó az jól működik. persze lehetnek még így is....)
Na de az a lényeg, hogy a netezés közben besz*r az egészésa nem tudom mér, ha valakinek volt iylen vagy hasonló gondja, vagy ha tud segíteni akkor annak nagyon örülnék...
A Feladatkezelő-CPU használata 20-30 között mozog csak az internet esetében, de ez nem terhelheti le 100%-ra,de ah még is, akkor sem szabadna, hogy a net ilyne rossz legyen, és csak az internetezés közben jön ez elő...
1. Attól, hogy a NOD nem talált semmit, még lehet valami csúnyaság a gépen. Érdemes más víruskergetővel is átnézni pl freedrweb, ami ingyenes és nem kell telepíteni. (mellesleg a NOD a hírneve ellenére nem elég hatékony)
2. Windows reinstall (kompletten, formázással)
3. Ha az sem segít, akkor lehet, hardverhiba lesz.
Hardveres hiba, táp vagy melegedés, de alaplap is lehet.
Igen, mondtam ,hogy attól még lehet vírus és egyéb...átnéztem ezzel a freedrweb-el is, és talált 1-2-őt xD
Lehet újra kell rakni a gépet :S De hogy mi balja lehet ?... passz
Hardver hiba az tuti nem, de azért köszi a linket mert vannak érdekes dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!