Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internetes problémák?

Internetes problémák?

Figyelt kérdés

Eddig soha semilyen probléma nem volt a géppel/progrmokkal...De egyik nap fel megyek netre és elekzd sz***kodni...azaz lefagy az egész, nem tudom letenni tálcára stb...észrevettem hogy a CPU 100%-on múködik az internet miatt (eddig nem figyeltem hogy net mennyit használa prociból, de 100%-ot? )

Gondoltam hátha valami vírús meg ilyen, csináltam ellenőrzést, de nem talált semmit (a NOD mindíg riaszt ha vírús gyanuja merűl fel, ezért azt nem nyitom meg ami "rossz" és a vírusírtó az jól működik. persze lehetnek még így is....)

Na de az a lényeg, hogy a netezés közben besz*r az egészésa nem tudom mér, ha valakinek volt iylen vagy hasonló gondja, vagy ha tud segíteni akkor annak nagyon örülnék...

A Feladatkezelő-CPU használata 20-30 között mozog csak az internet esetében, de ez nem terhelheti le 100%-ra,de ah még is, akkor sem szabadna, hogy a net ilyne rossz legyen, és csak az internetezés közben jön ez elő...

2012. jún. 5. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Attól, hogy a NOD nem talált semmit, még lehet valami csúnyaság a gépen. Érdemes más víruskergetővel is átnézni pl freedrweb, ami ingyenes és nem kell telepíteni. (mellesleg a NOD a hírneve ellenére nem elég hatékony)

2. Windows reinstall (kompletten, formázással)

3. Ha az sem segít, akkor lehet, hardverhiba lesz.

2012. jún. 5. 14:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Hardveres hiba, táp vagy melegedés, de alaplap is lehet.

[link]

2012. jún. 5. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, mondtam ,hogy attól még lehet vírus és egyéb...átnéztem ezzel a freedrweb-el is, és talált 1-2-őt xD

Lehet újra kell rakni a gépet :S De hogy mi balja lehet ?... passz

Hardver hiba az tuti nem, de azért köszi a linket mert vannak érdekes dolgok...

2012. jún. 6. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ma este az én hotspot eszközzel használt mobilnetem bolondult meg. Nagyon lelassult, aztán a Chrome nem töltötte be az oldalakat, a levelező sem mozdult. Mindent átnéztem, semmi oka. Mi volt a baja? Frissiteni kellett a Thunderbirdet. Azóta fut. Gutaütés.
2012. jún. 6. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!