Szerintetek hogyan kellene kinyomtatnom egy internetes oldalt úgy, hogy csak az adott szöveg legyen a nyomtatásban, a weboldal oldalsávjai ne?
A szöveget próbáltam már átmásolni Word-be, de olyankor nem teszi bele a képeket, és nem formázva másolja be. Fontos lenne, hogy a kép is, és a formázás is megmaradjon.
remélem érthető a kérdésem, előre is köszönöm a válaszokat.
15/L
Google Chrome-ban a beállításoknál van olyan, hogy nyomtatás. Itt kiválasztod a Cél mellett - mentés Pdf-ként.
Berakja a szöveget és a képeket is.
Nem jó sehogy sem :(
A Google Chrome-os megoldás már majdnem jó volt, csak amikor elmentettem, és meg akartam nyitni egyetlen egy betűfajtával sem tudta rendesen megjeleníteni.
Lehet rossz a társítás. Jobb klikk a Pdf fájlon, társítás, és ha van a gépeden Adobe reader akkor azzal nyisd meg. Ha nincs akkor töltsd le amit fentebb írtam, PDF-XChange Viewert, és azzal megnyitod. Magyarul is tud a program.
Ezzel biztosan meg tudod majd nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!