Van olyan, hogy nemlétező emilcímet nem dob vissza a levelezési rendszer?
Van egy lány, aki tetszik nekem, de nem tudom a telszámát és nem is merném felhívni. Többször szemeztünk és tudom a nevét és ahol dolgozik. Namost a cégnél, ahol dolgozik, az emileket 2 módon képezik:
keresztnév.vezetéknév@cégnév.hu VAGY vezetéknév.keresztnév@cégnév.hu Én gondoltam, h a névnapjára küldök vmi meglepit. Hogy biztosra menjek, mind2 emilre elküldtem a köszöntőmet.Gondoltam, majd amelyik cím nem létezik, azt visszadobja a rendszer Mailel Daemonnal, hogy nemlétező cím. De! egyiket se dobta vissza. Választ nem kaptam a lánytól (ennek több oka is lehet), de a kérdésem: Mind2 nem lehet létező emilcím..Van olyan, hogy vkinek írunk egy emilt, nincs is olyan emilcím és a rendszer nem dobja vissza a levelet? Köszi!
F/19
léteznek gyűjtő mailok, azaz a nem létezőket begyűjti és továbbítja egy címre a rendszergazdának pl.
az ilyen névnapi köszöntőt pedig nagy valószínűségnek spamnak nézte. sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!