Fn +? = Wifi ki/bekapcsolás laptopon?
Figyelt kérdés
Rossz billentyűkombinációt nyomtam meg a laptopon tegnap, így a laptop nem érzékeli az internetcsatlakozást. Tudja valaki mi a Sony Vaio laptopon a wifi funkcióbillentyűje?2012. máj. 31. 17:34
1/7 anonim válasza:
Ezen nem tudom, de az asus laptopomon FN+F2.
2/7 anonim válasza:
nincsenek a billentyűkre rárajzolva a funkciók? én samsungomon Fn+F9, de valahol az alatta lévő számsorok között vannak ezek a funkcióbillentyűk.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megoldódott! :))
2012. jún. 2. 10:42
4/7 anonim válasza:
És mi a probléma megoldása, mert nekem is ilyen laptopom van, de nem tom hol kell bekapcsolni.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, nekem az volt a hiba hogy a laptop alján,középen van egy gomb Wireless felirattal és valahogy elállítódott. Kapcsold vissza és kész(márha neked is ez a probléma).:)
2013. júl. 26. 16:37
7/7 Törpilla57 válasza:
Ha esetleg valaki még ránéz majd erre a kérdésre, annak nagyon örülnék. Most már tudom mivel lehet visszakapcsolni a routert, viszont fogalmam sincs hogy mivel, milyen módon tudtam kikapcsolni? Nem szeretném, ha megismétlődne. Tudna valaki segíteni?A laptopom Asus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!