Miért kell várni a netre?
Köszi a gyors választ!
A mindig kapcsolódva azt hol tudom állítani? Nekem az egész menü angol nyelvű a routerban. Amúgy tényleg lehet az a baj hogy én a modemet is áramtalanítom. Mindegy ha van valakinek ötlete irjon nyugodtan!
az nem baj,hogy áramtalanítod,
mi évek óta áramtalanítjuk minden este őket és még sosem volt semmi probléma ebből
oké hogy áramtalanítod de utána ha visszakapcsolod egyből bekapcsolhatod a gépet és van net?
mert nálam ez van ha egyből beapcsolom akkor nincs!
Network /wan alatt van de úgy látom csak ppoe -nál van. Ha dinamikus ip van beállítva nincs.
Talán nyisd meg a router webmenűjét és áramtalanítsd. Probáld ki milyen gyorsan tudsz utánna a meübe visszalépni. Ha ez megy akkor STAtus lapon látod hogy kapcsolódva van..
Legalább látod hogy mi ilyen lassú.
Megcsináltam az áramtalanítást, a routert amint visszakapcsolom pár másodperc múlva már be tudok lépni a menüjébe tehát nem azzal lesz a baj.
Akkor a modemnek kell esetleg az az idő míg felkapcsolódik gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!