Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnám kideriteni...

Hogyan tudnám kideriteni valaki email címét?

Figyelt kérdés

Nem tudom megkérdezni tőle...

Csak a nevét tudom az illetőnek

2012. máj. 31. 15:44
 1/5 2xSü ***** válasza:
55%
Ha csak a nevét tudod, semmi mást, akkor kb. sehogy. Lehet Google-ban keresni persze, de gondolom nem csak ő viseli a világban azt a nevet, amit ő visel.
2012. máj. 31. 15:48
 2/5 anonim ***** válasza:
És az emberek fele - szerintem - nem is a valódi nevével regisztrál, tehát sehogy.
2012. máj. 31. 15:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Facebook, IWIW, Skype ( a skype-ban is van kereső, a névre kereshetsz, hátha...én már találtam meg így valakit )
2012. máj. 31. 16:21
 4/5 2xSü ***** válasza:
55%

#3: Ez akkor működik, ha a sok találat közül ki tudod választani, hogy melyik az illető. Mert ha beírod, hogy Nagy István, arra tuti jön vagy száz találat. Ha tényleg csak a nevét tudod, akkor melyik lesz a te embered? (Megint más, ha pl. láttad már az illetőt, így profilkép alapján lehet szelektálni, de ugye a kérdés szerint csak a nevét tudjuk.)

De ha egyetlen találat is jön ki – pl. ritka név esetén, mint Alsókispiripótyi Aba Adorján –, akkor sem lehetsz ugye biztos abban, hogy nem egy másik, ugyanilyen nevet viselő személyt találtál-e meg, hogy a világon kizárólag ő viseli ezt a ritkának tűnő nevet.

2012. jún. 1. 11:36
 5/5 anonim ***** válasza:

2xSü

Persze, ez csak egy lehetöség, (az is lehet, hogy se közösségi oldalakon, se skype-n nincs fent - van ilyen ember!) de egy próbát megér.

2012. jún. 1. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!