Hogyan tudnám kideríteni? (film)
van egy film,amit még kiskoromban láttam.
a címét is tudom már,nagy nehezen kiderítettem.
valamelyik magyar csatorna vetítette még régen,de nem tudom melyik pontos,kb 10-15 éve.
magyar oldalon nem sok infót találtam róla,DVD biztosan nem készült belőle(csak angolul)illetve VHS talán,de az sem biztos. pont ezért mivel volt a tv-ben készült belőle magyar szinkron,tehát valamilyen formában megtudnám szerezni.de az a baj,hogy hiába írtam több magyar csatornának is,egyik se vetítette azt írták válaszként,pedig ha nem az RTL vagy a tv2,akkor csak a duna tv vagy az mtv,de ők se tudtak a filmről,és hát régen nem sok csatorna volt,és biztos vagyok benne,hogy ezek közül játszotta valamelyik.
mit nem lehet érteni a kérdésen.
van egy film a címét is tudom,és azt is hogy készült belőle magyar szinkron,mivel tv-ben ment már. de sem divx sem pedig DVD nem készült (itthon) belőle. és gondoltam ha írok valamelyik csatornának talán vetítik valamikor. de egyik se tud a filmről semmit akinek írtam,pedig biztos hogy vetítette valamelyik a népszerű csatornák között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!