Proxy szerver használata. Hogyan? Többi lent.
Első kérdésem az lenne: Mi a különbség a HTTP és SOCKS4 illetve SOCKS5 szerverek között? Sebességben van eltérés?
Második kérdés: Magyarországi ingyenes proxy szerverek mennyire megbízhatóak? Ugyanis torrentezéshez szeretném használni, és nem szeretném, ha minden adatomat maguktól kiszolgáltatnák.
Harmadik kérdés: Hogy tudom letesztelni, hogy a uTorrent (a beállítások szerint) a proxy szerveren keresztül csatlakozik? Mert azt tudom hogy bönggészőhöz lehet a stayinvisible.com -ot használni.
Első: [link]
A fő különbség abban van, hogy a HTTP-s leginkább webes forgalomhoz van, a többi a socketes kapcsolódásokhoz...
Második: Erre NE használd, nagyon lassú, a szervert is túlzottan leterheled, esélyes, hogy kivágnak, ha ingyenes ha nem. Nem erre való...
Harmadik: Ha beállítod, azon át fog kapcsolódni és kész.
köszönöm a gyors választ :)
amúgy találtam egy gyors debreceni proxy-t, amin keresztül 1,5MB/s-al tudok letölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!