Battlefield 3 full magyarosítás ingyen?
Figyelt kérdés
Eredeti játékhoz kéne,tudom hogy, megjelent. Ingyen van?2012. máj. 30. 11:56
11/29 anonim válasza:
Tudod ki ad annyi pénzt érte ez azért nagyon sok.MAJD HA 3-4ezer lessz akkor megveszem de addig szó se lehet róla inkább próbálkozok a letöltésekkel.
13/29 anonim válasza:
6-7-ért már simán találni, egyébként meg takarodj el dolgozni, vagy mi van büdös a munka, mi?
14/29 anonim válasza:
Bocsi de már majdhogy nem az országot bejártam és képzeld nem találtam olyan helyet ahol felvettek volna.A bejárásról nem is beszélve inkább örüljél hogy még van neked munkád.És még ha dolgoznék is akkor se engedhetném meg magamnak mert a családba fektetném így is a megkeresett pénz felét simán a többit meg tartogatni kellene végső célra.
15/29 anonim válasza:
És inkább éhendöglök mint hogy vállalatoknak dolgozzak.A Bátyámmal is és nővéremmel is kib*sztak mert csak a saját érdeküket nézték és olyan fölvették a fiatalabakat őket meg persze elküldték stb.
16/29 anonim válasza:
Akkor a géped is loptad, ami képes futtatni a BF3-at?
Legalább ne hazudnál, hogy nincs rá pénzed...
18/29 anonim válasza:
116K volt állítólag.És nem írom le hogy mik vannak benne mert úgy is csak az lenne belőle hogy "Ne hazudjál mert ez a gép nem viszi" ezért nem írim le.De ne bántsuk egy mást meglehet ezt beszélni szerintem azért rendesen is vagy nem akarod?
19/29 A kérdező kommentje:
és miért itt beszéltek? van privát üzenet is és nem látja a fél ország...
2012. aug. 8. 10:16
20/29 anonim válasza:
Igazad van elnézést kérek.Ha esetleg időközben találnék valamit a kérdéseddeé kapcsolatban akkor segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!