Battlefield 3 full magyarosítás ingyen?
Figyelt kérdés
Eredeti játékhoz kéne,tudom hogy, megjelent. Ingyen van?2012. máj. 30. 11:56
1/29 Csiß válasza:
Én egyedül a Magyarítások Portált ismerem ami ezzel foglalkozik..Ott viszont nincs bf3 magyarítás.De mivel te tudod,hogy megjelent akkor meg is nézhetnéd hogy mit írnak (ingyenes é vagy sem)
2/29 anonim válasza:
Magyarosítás? Piros-fehér-zöld fegyverek lesznek benne? Gyulai kolbásszal fogják verni egymást?
3/29 Csiß válasza:
# 2/2
Agyilag kicsit szerényen vagy bútorozva :)
4/29 anonim válasza:
Tört verzióhoz van csak, ha jól tudom.
5/29 Csiß válasza:
Egyébként nem szeretnék kukacoskodni de ez nem egy olyan bonyolult játék.Minek ehez magyarítás?:)
6/29 anonim válasza:
Konkrétan semmihez nem kell magyarítás, a multiban nincs beszéd, a single meg kb kit érdekel.
7/29 anonim válasza:
jó az ha érted is a játék történetét és ép mi a helyzet a játékba nem csak magadnak lövöldözöl :) de amúgy van hozzá magyarosítás de nehéz megtalálni ha meg is találod lehet hogy fizetős de lehet hogy van olyan ami ingyenes :D de a lényeg hogy van hozzá magyarosítás :)
8/29 anonim válasza:
Pedig jó lenne a magyarosítás mert az egyetlen verzió amit leszedtem és működik az is Orosz vagy mi.
Hé nem tudtok egy Patch-et ami angolá teszi a szöveget?
9/29 anonim válasza:
"Pedig jó lenne a magyarosítás mert az egyetlen verzió amit leszedtem és működik az is Orosz vagy mi. "
Mert nem leszedni kell kisfiam, hanem megvenni!
10/29 anonim válasza:
Jé tényleg?Akkor kérek pénzt tőled adsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!