Mi lett a battlefield 3-ammal?
Helo!
Na akkor kezdjuk a legelején 2011 karácsonyán megvettem a Battlefield 3-at.Nem azért meg anyáméktol az kértem hanem azért mert pont akkor esett utba az egyik Electro World.Na és hát megvettem meg minden hazajottem beinstaláltam ment minden jol ezért gondoltam megveszem a Back To Karkand-ot is az is ittvolt ment meg minden.De 5-6 honapra lekellet állnom a BF 3-al.De 3-4 naappal ezelot visza akartam menni.Amikor akartam volna bejelentkezni az origin-re nem engedett be megprobaltam a battlelogon-is oda sem engedett be.
Jolvan gondoltam csak hiba ezért ujra kértem a jelszavat és azt írta hogy nincs is ien E-mail a rendszerben.Gyorsan megbizonyosodtam rola azzal ,hogy beregeltem ujra az e-mail-al és engedett szal arendszerbol ki lettem torolve.Jolvan akkor bejelentkeztem és beengedett de hiába volt ugyanaz az e-mail nem volt rajta a BF3.Persze megprobáltam aktiválni is de a seriál már foglalt volt én meg magamba WTF?!.Sajna a kozpontot nem tudom felhívni mert kulfoldrol nagyon drága.Ugyhogy foggalmam sincs mit csináljak ittvagyok egy osszessen 60-70 €(18 089 - 19 000 FT)-érteku játékkal mit csináljak vele hogy ujra tudjak játszani?
UI:Nem hackeltem és nem is bannoltak mert még a seriál használja valaki vagy valami de nem tom mi.Ugyhogy kéne egy kis Hellp
A helyesírásért bocs de meg kell még szoknom az uj bilenytyuzetet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!