Battlefield 3 Back to Karkand aktiválás (? )
Figyelt kérdés
Aktiváltam a Back to Karkand-t(original),de csak 4 kép van a pályákrol, meg 1 videó. mi lehet a gond?2012. máj. 12. 22:59
1/10 anonim válasza:
Originben aktiváltad ugye? Nem igazán értem.
2/10 A kérdező kommentje:
igen. én se értem.semmi arra utaló nincs hogy a játékot be lehessen tölteni
2012. máj. 13. 18:20
3/10 A kérdező kommentje:
egyébként ha működik a dolog akkor hogy jelenik meg?
2012. máj. 13. 18:22
4/10 anonim válasza:
Na, tisztázzuk. A back to karkand a Battlefield 3 kiegészítője, amivel 4 új pálya nyílik meg, meg mittudomén. Amikor beváltod a termék kulcsát az Oiriginben, komolyabb változást nem fogsz tapasztalni, ugyanúgy a Battlefield 3-at kell elindítani, csak immáron elérhető lesz a kiegészítő tartalma. Az lehet, hogy a kiegészítő hatására megnyílik egy új update, amit automatikusan telepít, bár kétlem.
6/10 anonim válasza:
Oszt most mi a gond?
Indítsd el a játékot és játsszál vele...
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.igen elöször én is úgy tettem hogy hagyományosan elindítottam és kerestem az ujj pályákat,de semmi
2012. máj. 13. 19:35
8/10 anonim válasza:
Elindítod, a battlelogban pedig megtalálod az új pályákat a szerverkeresőnél.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán letöltötted? Vagy lemezen vetted meg?
10/10 A kérdező kommentje:
megvettem,és az origin-ba aktiváltam a serialt
2012. máj. 13. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!